Even voorstellen

Henk Hoek
Henk HoekEigenaar

Ultimate Traningen

Ik ben Henk Hoek en eigenaar van Ultimate Trainingen. Als gepassioneerd ondernemer vind ik het erg leuk om nieuwe opleidingen of trainingen te ontwikkelen. Een paar mooie voorbeelden zijn het Waterleerpad voor het waterschap en de opleiding Teamassistenten voor de politie. Daarnaast schrijf ik zelf de werkvormen voor de samenwerkingstrainingen. Lange tijd heb ik in de politieorganisatie gewerkt en me beziggehouden met ontwikkeling, coaching, aansturen en leiding geven. Ik ben liefhebber van sport, verre reizen en lezen.

In ons team is alle expertise aanwezig om kwalitatief goede trainingen en opleidingen in elkaar te zetten. De individuele kwaliteiten van de trainers worden daar waar nodig ingezet. Afhankelijk van de training kan het voorkomen dat er twee of drie trainers aan werken.

Harry te Pas
Harry te Pas

Harry te Pas is een zeer ervaren docent/trainer die bij verschillende onderwijsinstellingen, organisaties en instanties actief is als docent en trainer. Zo verzorgde hij onder andere opleidingen en trainingen bij de AID, Staatsbosbeheer, de gemeente Hoogeveen en het Hoogheemraadschap Rijnland, gemeente Leiden en Gouda. Is projectmanager op het gebied van informatie gestuurd werken.

Daarnaast is hij als extern docent verbonden aan de Politieacademie, waar hij geüniformeerde politiemensen en rechercheurs opleidt in onderwerpen als plaats delict, rechercheonderzoek en algemene recherchelessen. Daarnaast doceert hij aan de Politieacademie voor leidinggevenden onderwerpen als visie en beleid, sturing en ketensamenwerking.