Over Ultimate Trainingen

Henk Hoek

Frans Langhout

Hergert Menkhorst

Harry te Pas

Harrie van Balen Blanken

John Kellij

Tom Hoek

Janet van Buel

Henk Hoek

Henk Hoek

Ik ben Henk Hoek en eigenaar van Ultimate Trainingen. Als gepassioneerd ondernemer vind ik het erg leuk om nieuwe opleidingen of trainingen te ontwikkelen. Een paar mooie voorbeelden zijn het Waterleerpad voor het waterschap en de opleiding Teamassistenten voor de politie. Daarnaast schrijf ik zelf de werkvormen voor de samenwerkingstrainingen. Lange tijd heb ik in de politieorganisatie gewerkt en me beziggehouden met ontwikkeling, coaching, aansturen en leiding geven. Ik ben liefhebber van sport, verre reizen en lezen.

In ons team is alle expertise aanwezig om kwalitatief goede trainingen en opleidingen in elkaar te zetten. De individuele kwaliteiten van de trainers worden daar waar nodig ingezet. Afhankelijk van de training kan het voorkomen dat er twee of drie trainers aan werken.

Harry te Pas

Harry te Pas is een zeer ervaren docent/trainer die bij verschillende onderwijsinstellingen, organisaties en instanties actief is als docent en trainer. Zo verzorgde hij onder andere opleidingen en trainingen bij de AID, Staatsbosbeheer, de gemeente Hoogeveen en het Hoogheemraadschap Rijnland, gemeente Leiden en Gouda. Is projectmanager op het gebied van informatie gestuurd werken.

Daarnaast is hij als extern docent verbonden aan de Politieacademie, waar hij geüniformeerde politiemensen en rechercheurs opleidt in onderwerpen als plaats delict, rechercheonderzoek en algemene recherchelessen. Daarnaast doceert hij aan de Politieacademie voor leidinggevenden onderwerpen als visie en beleid, sturing en ketensamenwerking.

Harry te Pas

Frans Langhout

Frans Langhout

Docent Frans Langhout is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een goede organisatie. Daarnaast is hij sterk in het coachen en communiceren.

Harrie van Balen Blanken

Harrie van Balen Blanken is bij Ultimate Trainingen docent voor de opleiding buiten gewoon opsporingsambtenaar. Harrie heeft decennia ervaring in handhaving bij de politie.

Harrie van Balen Blanken

Hergert Menkhorst

Hergert Menkhorst

Hergert is docent strafrecht en voor de komende 2 en half jaar verbonden aan de politieacademie.

Tom Hoek

Tom Hoek is ervaren in systeem implementaties. Van het maken van interfaces tussen systemen tot het managen van implementaties bedrijfsbreed. Hierbij let hij erop hoe mensen met de beschikbare systemen werken en welke processen ze daarmee uitvoeren. Tom heeft een master productie en logistiek management van Universiteit Twente. Feiten en getallen zijn onmisbaar. Ons gevoel schetst niet altijd het juiste beeld. Daarbij mogen we menselijkheid nooit uit het oog verliezen. Voor echt succes is menselijkheid nodig.

Tom Hoek

Janet van Buel

Janet van Buel

Janet is algemeen juridisch docent en docent opsporing en geeft regelmatig les aan de politieacademie. Tevens verzorgt zij diverse cursussen waaronder de BOA Basisopleiding. Janet heeft decennia ervaring in opsporing bij de politie.

John Kellij

John Kellij, met veel praktijkervaring, is een ervaren docent en trainer die al meerdere jaren ervaring heeft opgedaan bij een onderwijsinstelling in de diverse PHB modules, BOA basis bekwaamheid en andere opleidingen bij overheidsorganisaties. John wordt nu ingezet als algemeen Juridisch docent in het politie onderwijs op de Politie academie en als docent / trainer bij opleidingen van de ODNL academie in de PHB modules van domein II. Verder geeft John trainingen aan BOA’s die werkzaam zijn voor particuliere organisatie in kleinere groepen.

John Kellij