Over Ultimate Trainingen

Henk Hoek

Harry te Pas

Frans Langhout

Harrie van Balen Blanken

Hergert Menkhorst

Janet van Buel

Henk Hoek

Ik ben Henk Hoek en eigenaar van Ultimate Trainingen. Als gepassioneerd ondernemer vind ik het erg leuk om nieuwe opleidingen of trainingen te ontwikkelen. Een paar mooie voorbeelden zijn het Waterleerpad voor het waterschap en de opleiding Teamassistenten voor de politie. Daarnaast schrijf ik zelf de werkvormen voor de samenwerkingstrainingen. Lange tijd heb ik in de politieorganisatie gewerkt en me beziggehouden met ontwikkeling, coaching, aansturen en leiding geven. Ik ben liefhebber van sport, verre reizen en lezen.

In ons team is alle expertise aanwezig om kwalitatief goede trainingen en opleidingen in elkaar te zetten. De individuele kwaliteiten van de trainers worden daar waar nodig ingezet. Afhankelijk van de training kan het voorkomen dat er twee of drie trainers aan werken.

Harry te Pas

Harry te Pas is een zeer ervaren docent/trainer die bij verschillende onderwijsinstellingen, organisaties en instanties actief is als docent en trainer. Zo verzorgde hij onder andere opleidingen en trainingen bij de AID, Staatsbosbeheer, de gemeente Hoogeveen en het Hoogheemraadschap Rijnland, gemeente Leiden en Gouda. Is projectmanager op het gebied van informatie gestuurd werken.

Daarnaast is hij als extern docent verbonden aan de Politieacademie, waar hij geüniformeerde politiemensen en rechercheurs opleidt in onderwerpen als plaats delict, rechercheonderzoek en algemene recherchelessen. Daarnaast doceert hij aan de Politieacademie voor leidinggevenden onderwerpen als visie en beleid, sturing en ketensamenwerking.

Frans Langhout

Docent Frans Langhout is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een goede organisatie. Daarnaast is hij sterk in het coachen en communiceren.

Harrie van Balen Blanken

Harrie van Balen Blanken is bij Ultimate Trainingen docent voor de opleiding buiten gewoon opsporingsambtenaar. Harrie heeft decennia ervaring in handhaving bij de politie.

Hergert Menkhorst

Hergert is docent strafrecht en voor de komende 2 en half jaar verbonden aan de politieacademie.

Janet van Buel

Janet is algemeen juridisch docent en docent opsporing en geeft regelmatig les aan de politieacademie. Tevens verzorgt zij diverse cursussen waaronder de BOA Basisopleiding. Janet heeft decennia ervaring in opsporing bij de politie.